ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ & ΜΠΑΡ

Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας

Η γαστρονομία για το “Sea View Resorts” αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εμπειρίας των φιλοξενούμενων του καταλύματος. Σε έναν τόπο με πλούσια γαστρονομική παράδοση, το “Sea View Resorts” φροντίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του μια έντονη εμπειρία γεύσης κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Η μέρα ξεκινά με τον φτιαγμένο με πολλή αγάπη και προσοχή μπουφέ, από τον οποίο δεν λείπουν παραδοσιακές χειροποίητες συνταγές για χορταστικές πίτες και λαχταριστά γλυκά, φτιαγμένα από τον σεφ του εστιατορίου μας χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά τοπικά υλικά

Το Pool Bar που βρίσκεται στο χώρο της πισίνας, με ολοήμερη καθημερινή λειτουργία, σας προσφέρει δροσιστικά cocktails, φρέσκους χυμούς και απολαυστικούς καφέδες, ενώ το Pool Restaurant σας σερβίρει ένα πλούσιο μενού εμπνευσμένο από ελληνικές γεύσεις και πιάτα δημιουργημένα με αγνά τοπικά υλικά, ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές.

Το εστιατόριο προσφέρει μια ποικιλία από εμπνευσμένα πιάτα βασισμένα στην ελληνική παράδοση αλλά και τα φυσικά τοπικά προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει ένα χορταστικό γεύμα κατά την διάρκεια της ημέρας ή ένα χαλαρό δείπνο δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον έναστρο ελληνικό ουρανό.

Ιδιαίτερη νότα στο γεύμα σας αποτελούν τα πρωτότυπα cocktails βασισμένα σε παραδοσιακά ποτά αλλά και η πλούσια κάβα μας με τοπικά ελληνικά κρασιά.